Visuel identitet

Gør dig genkendelig med et unikt visuelt udtryk

Skil dig ud fra mængden

På få sekunder skaber dine potentielle kunder sig et indtryk af din virksomhed – udelukkende på bagrund af det, de ser. Det er derfor vigtigt med en stærk, visuel identitet.

Vi kan hjælpe dig og din virksomhed til at skille sig ud fra konkurrenterne i din branche.

Hvad indebærer visuel identitet

 

En visuel identitet er en del af dit brand. De fleste vil tænke på logoet som den vigtigste del af deres visuelle udtryk – men dit visuelle identitet er så meget mere end det.  Din visuelle identitet er dit samlede visuelle sprog, der indeholder alt fra farver til ikoner, hjemmeside, typografi og den sproglige kommunikation. Jo mere bevidst sammenhæng, der er i den visuelle identitet, jo mere seriøst fremstår virksomheden i sidste ende.

 

Den visuelle identitet er med til at skabe en genkendelighed hos din målgruppe, og det er et stærkt værktøj til at kommunikere din virksomheds værdier.

Fordele med en stærk visuel identitet

Genkendelighed

Opnår et stærkt brand

Skiller dig ud fra mængden

Styrker dit budskab

Fanger målgruppens interesser

Fremstår seriøs

Skal vi tage en snak om dine muligheder?

  Sejl imod strømmen med en stærk visuel identitet

   

  Det er aldrig for sent at gå din visuelle identitet efter i sømmene. Selvom du har en veletableret virksomhed, er der altid plads til forbedringer eller fornyelser.

   

  Vi hjælper med at se på din virksomheds visuelle identitet som helhed. Tag kontakt i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med et eventuelt redesign eller forbedring af det samlede visuelle udtryk. Vi kan også snakke om visuel identitet i forbindelse med en ny hjemmeside.

  © 2020 Copyright norsite ApS - CVR-nr. 41368799
  checkenvelope