Markedsføring

Fra et nyt perspektiv

Udnyt mulighederne online

Når man sætter gang i en markedsføringskampagne, er det vigtigt, man udnytter mulighederne på tværs af de forskellige kanaler. Hos Norsite stræber vi efter at skabe en målrettet trafik, der kan konverteres til mulige kunder eller handlinger.

Vores markedsførings services

SEO

Vi hjælper med at SEO-optimere din hjemmeside, så dine potentielle kunder havner hos dig, når de søger på Google. Med SEO kan du målrette din hjemmeside mod potentielle kunder og på den måde også styrke din markedsføring

Annoncering

Vi hjælper med annoncering på de sociale medier. Der findes mange muligheder med indhold og formater der kan være relevante for dig. 

Google

Vi hjælper dig med at blive synlige med google's mange værktøjer.

Content marketing

De rigtige historier om din virksomhed er afgørende for, at du får solgt dit produkt. Vi hjælper dig med at finde historierne frem og få dem formidlet til din målgruppe. 

”Marketing handler ikke længere kun om dine produkter, men også om historierne du fortæller.”

Styrk dit brand med storytelling

Historier kan hjælpe til at kommunikere din virksomheds værdier på en kreativ måde. Samtidig får historierne dine potentielle kunder til at blive nysgerrige på dit brand, og de husker din virksomhed bedre.

 

Hos Norsite kan vi skabe en succesfuld storytelling for din virksomhed gennem billeder, video og tekst. Det kan hjælpe dig til at opbygge et tillidsfuldt forhold til dine kunder.

 

Skal vi tage en snak om jeres næste kampagne ?

  Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Svaret afhænger af, hvad du og din virksomhed har brug for.

   

  Sammen med dig gennemgår vi købsrejsen for dine kunder og ser på, hvilke kanaler der er relevante for netop din virksomhed. På den baggrund skaber vi en markedsføringsstrategi med den relevante content.

  Det seneste om markedsføring

  december 21, 2020
  Lad ikke corona stoppe dig: Sådan bruger du ventetiden fornuftigt

  #Corona-træthed.   For nyligt introducerede Mette Frederiksen et nyt ord, som mange af os kan genkende fra os selv – både i privatlivet og ude i virksomhederne.

  LÆS MERE
  november 3, 2020
  Hjemmesideoplevelse - er du klar til Googles nye algoritme?

  Opdateringen kan have konsekvenser for din online synlighed.

  LÆS MERE
  august 27, 2020
  Ny opdaterting fra google kan gøre din hjemmeside hurtigere!

  Styrk din hjemmesides sidehastighed Normalt, når du klikker dig ind på en hjemmeside i Google Chrome, vil google først loade hele siden inden den viser sig frem i din browser.

  LÆS MERE
  © 2020 Copyright norsite ApS - CVR-nr. 41368799
  video-camerabullhornfile-text-ogoogleenvelope