Ny opdaterting fra google kan gøre din hjemmeside hurtigere!

Jonas Bauer
august 27, 2020

Styrk din hjemmesides sidehastighed

Normalt, når du klikker dig ind på en hjemmeside i Google Chrome, vil google først loade hele siden inden den viser sig frem i din browser.

Det kan være du har en side på din hjemmeside med masser af indhold, du mener er nødvendigt, men som desværre gør at din sides hastighed forlænges, netop fordi google vil loade hele siden først.Men det er der nu en løsning på;

 

Googles nye opdatering gør, at du ikke længere skal tænke for meget over hastigheden i forhold til indholdslængden. Nu kan man nemlig bede google om kun at loade selvvalgte afsnit, når de er synlige på siden med hjælp af CSS;

section {

content-visibility: auto;

}

 

Hurtig hastighed gavner din SEO optimering og brugervenlighed

Som et led i din SEO optimering er hastigheden en af de vigtige faktorer, hvis du vil booste din søgemaskineoptimering. Google vil nemlig gerne sørge for at brugerne får gode oplevelser med deres søgninger. Derfor prioriterer google hjemmesider der er hurtige.

 

Læs mere om SEO her

 

Skal vi hjælpe med din sidehastighed?

Hos Norsite hjælper vi meget gerne med din sides hastighed. Vi kan hurtigt hjælpe med at implementere den nye Google Chrome opdatering på din hjemmeside, så den får en hurtigere loading hastighed og brugervenlighed til en god pris. Det er det hele værd at få kigget på!

 

Du også velkommen til at tage kontakt hvis du har uddybende spørgsmål.

 

Her kan du se en video om opdateringen, som viser en hjemmeside der er blevet 8 gange hurtigere, med en forholdsvis simpel ændring i dit stylesheet.

 

 

 

© 2020 Copyright norsite ApS - CVR-nr. 41368799