Norsk Hytte Udlejning

Norsite startede med at facilitere et møde med Norsk Hytte Udlejning for at forstå deres krav og ønsker. Gennem denne proces blev det klart, at Norsk Hytte Udlejning ønskede en mere spændende brugerrejse og en mere mobilvenlig hjemmeside. Samtidig ønskede de at bibeholde deres identitet på en mere moderne måde.

Norsite gik i gang med at designe og udvikle den nye hjemmeside med et fokus på at forbedre brugeroplevelsen. De tog også hensyn til Norsk Hytte Udlejnings ønske om at bevare deres identitet, mens de stadig opdaterede den til en mere moderne version.

En af de nye funktioner, som blev implementeret på den nye hjemmeside, var et anmeldelsessystem. Dette system gjorde det muligt for brugerne at give feedback på de forskellige destinationer og hytter, hvilket gjorde det lettere for andre at vælge den rigtige destination.

Endelig blev den nye hjemmeside også designet og kodet, så den var mobilvenlig og kunne tilgås fra en række forskellige enheder.

Resultatet var en moderne og brugervenlig hjemmeside, som Norsk Hytte Udlejning var meget tilfreds med. De var glade for at have valgt Norsite som deres partner og var taknemmelige for den store tillid, de havde vist. Gennem årene har Norsite også lavet forskellige grafiske materialer til Norsk Hytte Udlejning, hvilket har hjulpet med at forbedre deres markedsføring og øge deres synlighed i markedet.

Book et uforpligtende møde

Select Date & Time

Møde detaljer

{service_name}
{reservation_date}, {reservation_time}

Møde form

{location_name}

Clients

{reservation_capacity}

Hvem vil du mødes med

{employee_name}

Pris

{reservation_price}
Your cart is empty.

Total: 0DKK

Din information

Required fields are followed by *.

Format: 1234567890

Your Order

Payment Method

Sorry, it seems that there are no available payment methods.

Making a reservation...