Lad ikke corona stoppe dig: Sådan bruger du ventetiden fornuftigt

Jonas Bauer
december 21, 2020

#Corona-træthed.

 

For nyligt introducerede Mette Frederiksen et nyt ord, som mange af os kan genkende fra os selv – både i privatlivet og ude i virksomhederne.

Vi er alle ved at være godt trætte af corona. Alt går i stå, og mange virksomheder må kæmpe for at overleve.

 

 

Men giv ikke op!

 

Selvom mange virksomheder lige nu lider under store økonomiske tab, er der meget, du kan gøre for at holde hjulene i gang i netop din virksomhed.

 

Ventetiden har også sine styrker, som du kan vende til en økonomisk fordel for dig og din virksomhed. For når færre varer langes over disken, er der tid til at investere i din forretning.

 

Men hvordan investerer du bedst i din virksomhed? Hvis du spørger os, er svaret enkelt: online synlighed.

 

Vi giver dig derfor her tre bud på, hvordan en digitalisering af din virksomhed (på sigt) kan sætte skub i økonomien og øge omsætningen.

 

 

 

Bliv mere synlig online

Hvis din virksomhed er svær at finde på Google, taber du potentielle kunder. Det er et faktum.

 

Du bør derfor sørge for, at din virksomhed er synlig online – at den er SEO-optimeret.

 

Det betyder, at din hjemmeside skal indeholde de rigtige søgeord, skal være brugervenlig, hurtig at indlæse og meget andet.

 

Vælger du at bruge energi på SEO-optimering, er du så godt som sikret en bedre placering på Google og dermed også flere kunder i forretningen.

 

Det har de erfaret hos virksomheden DesignAgger, som vi samarbejder med. Her har indehaver Berith Fyhring haft stor gavn af fokus på online synlighed.

 

Hjemmesiden er blevet meget hurtigere efter en gennemgang, fordi billederne er blevet optimeret og alle døde links, der blev fundet på siden, er fjernet eller lavet om.

Det har kun gjort ordrebogen større,” siger hun.

 

Allerede få dage efter forbedringerne, har hun oplevet et større antal ordre – og Berit Fyhring er overbevist om, at SEO-optimeringen er en del af forklaringen.

 

SEO-optimering er desuden en af de billigste former for markedsføring. En indsats her og nu kan have stor effekt i lang tid. SEO bør derfor være en grundsten i din markedsføring.

 

 

Ryk din virksomhed online

Har du overvejet, om din virksomhed med fordel kunne have en webshop? Eller måske du skulle oprette en abonnementsløsning på din hjemmeside eller installere en ”støtte-knap”, så dine kunder kan donere til dit arbejde i en svær tid?

 

Mange virksomheder kan have stor gavn af at tænke i en øget digital omstilling – særligt i en tid som denne, hvor fysisk aktivitet bliver begrænset.

 

Det gælder uanset, hvilken type virksomhed du har.

For nyligt har vi blandt andet hjulpet frisøren Klippestedet Thy med at få en oprettet en webshop, sådan så frisørens produkter nu også kan sælges online.

 

Håbet er, at webshoppen kan hjælpe Klippestedet med at komme igennem en svær tid – uden brug af hjælpepakker. Og meget tyder på, at det lykkes. Allerede to dage efter lanceringen af webshoppen havde shoppen 500+ unikke besøgende.

 

Mulighederne er mange – også for dig, der ikke har fysiske produkter i din virksomhed.

 

Så vær kreativ. Selvom du ikke synes, det ligger lige til højrebenet at flytte din forretning online, så gør dig nogle overvejelser med et åbent sind. Måske du kan finde på en ny forretningsmodel, der kan blive en stor gevinst for dig.

 

 

Få en gratis hjemmesidevurdering og find dine muligheder

Uanset om du kaster dig over SEO-optimering eller en ny webshop, kan det være en stor mundfuld for den, der ikke er vant til at tænke i online synlighed.

 

Vi står derfor ALTID klar til at hjælpe dig.

 

Vi tilbyder lige nu en gratis hjemmesidevurdering, der kan hjælpe dig til at få overblikket over, hvor du skal ligge dine kræfter for at få en bedre synlighed online.

 

Med hjemmesidevurderingen kaster vi sammen lys over alt fra brugervenlighed til SEO og hastighed, så du ved, hvordan du bedst optimerer din forretning.

 

Lyder punkt 1 og 2 lidt for uoverskueligt til en start? Så lad os hjælpe dig med den gratis hjemmesidevurdering. Så får vi dig sammen trygt i mål.

 

Kontakt os og hør mere.

© 2020 Copyright norsite ApS - CVR-nr. 41368799