Byd vores nye praktikant velkommen.

Jonas Bauer
august 25, 2020

Hos Norsite har vi fået praktikant. 

Frederik er  Webudvikler og skal arbejde hos norsite i de næste 9 uger, som et led i hans uddannelse. Frederik kommer til at arbejde udviklingen af NHU-gruppens interne projekter. Vi har masser han kan prøve kræfter med og vi er meget begejstrede for at have ham med på holdet.

 

Hej, jeg hedder Frederik. Jeg er 26 år, og bor i Aalborg. Jeg læser webudvikling på UCN, og tager i forbindelse med dét, min praktik her ved Norsite.

 

I forbindelse med min uddannelse, har jeg beskæftiget mig med exotiske emner som udvikling af hjemmesider, ved hjælp af sprog som C#, JavaScript (Node, Vue, React, Angular), etc. Opbygning af databaser, som for eksempel MySQL, MSSQL, Firebase, Mongo.

 

I skrivende stund, har jeg været her i Thisted i 2 dage, og jeg synes indtil videre, at Thy har taget godt imod mig. Jeg glæder mig til at se hvilke udfordringer Norsite har at byde på, og ser frem til at tilbringe de næste 9 uger her.

 

 

© 2020 Copyright norsite ApS - CVR-nr. 41368799