Design Agger

Design Agger er en livsstilsforretning, der tilbyder et bredt udvalg af produkter, herunder brugskunst, keramik, lokale delikatesser, gavekurve, fairtrade- og bæredygtige varer, smykker, strik, upcycled tøj samt en rig inspirationskilde til både hjem og sommerhus.


Design Agger havde brug for en ny webshop for at kunne nå ud til flere kunder og øge deres salg. Derudover ønskede de at annoncere deres produkter på Facebook og Google Ads for at tiltrække potentielle kunder og skabe opmærksomhed om deres brand.

Vi blev kontaktet af Design Agger for at hjælpe dem med at opnå deres mål. Vi startede med at udvikle en brugervenlig webshop, der er nem at navigere og gør det muligt for kunderne at købe deres ønskede produkter på en enkel og intuitiv måde.

Derefter oprettede vi annoncer på Facebook og Google Ads for at nå ud til de matchende målgrupper. Vi fokuserede på at målrette annoncerne til de mennesker, der har størst sandsynlighed for at være interesseret i Design Aggers produkter og skabte engagerende og relevante annoncer, der ville tiltrække deres opmærksomhed.

Design Agger oplevede en markant stigning i trafikken til deres webshop og øget salg, takket være vores markedsføringskampagne på Facebook og Google Ads. Deres online tilstedeværelse blev styrket, og de blev synlige for en bredere målgruppe, hvilket førte til øget brandanerkendelse og større succes for virksomheden.

Norsite er stolte over at have hjulpet Design Agger med at nå deres mål, og ser frem til at fortsætte vores samarbejde med dem i fremtiden.

Book et uforpligtende møde

Select Date & Time

Møde detaljer

{service_name}
{reservation_date}, {reservation_time}

Møde form

{location_name}

Clients

{reservation_capacity}

Hvem vil du mødes med

{employee_name}

Pris

{reservation_price}
Your cart is empty.

Total: 0DKK

Din information

Required fields are followed by *.

Format: 1234567890

Your Order

Payment Method

Sorry, it seems that there are no available payment methods.

Making a reservation...